Ketjap spareribs met reuzenbonensalade

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 180 °C. Spareribs op bakplaat leggen en in oven 25 min. bakken. In ruime pan met kokend water en zout naar smaak sperziebonen 8 min. koken. Afgieten en onder koude kraan afspoelen. Citroenschil boven grote schaal raspen. Citroen uitpersen boven schaaltje. Reuzenbonen laten uitlekken. Amsterdamse uien halveren. Dille boven grote schaal fijnknippen. Sperziebonen, reuzenbonen, Amsterdamse uien, rauwkost, citroenrasp en olijfolie toevoegen. Op smaak brengen met zout, peper, citroensap en wat zoetzuur vocht van Amsterdamse uien. Spareribs over 4 borden verdelen en reuzenbonensalade ernaast scheppen.

Ketjap spareribs met reuzenbonensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broodbol met reuzenbonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten-reuzenbonensalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Reuzenbonensalade met appel en tonijn
15 min
Bekijk recept
Kikkererwten-reuzenbonensalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept