Paprika-kaasomelet met kruidensla

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Paprika's schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Eieren met yoghurt en naar smaak zout en peper loskloppen. Kaas erdoor roeren. 2 el olie in ruime koekenpan (met antiaanbaklaag) verhitten en hierin paprika 4 min. op matig vuur bakken. Vuur even hoog zetten en eimengsel in de pan schenken. Een paar keer goed omscheppen. Vuur weer laag zetten en omelet met deksel op de pan zachtjes bakken tot het ei gestold is. Bollen ondertussen in hete oven in ca. 4 min. warm laten worden. Tuinkruidendressing in slaschaal mengen met 3 el olie en de azijn. Sla mengen met dressing en over 4 borden verdelen. Omelet dubbelklappen, uit de pan op groot bord laten glijden, in 4 stukken snijden en naast sla op de borden leggen. Brood erbij geven.

Paprika-kaasomelet met kruidensla is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quiche met prei en ham
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crostini met kruidensla en gesmolten kaas
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmtartaar met kruidensla
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegawrap met geitenkaas en kruidensla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept