Tomatenrisotto met bleekselderijsalade

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Knoflook pellen en in plakjes snijden. Ui pellen en fijnsnijden. Bleekselderij schoonmaken en in dunne boogjes snijden. Groen fijnsnijden. In diepe pan helft van boter smelten. Risottorijst toevoegen en 1 min. bakken. Knoflook, ui toevoegen en 2 min. meebakken. Wijn toevoegen en laten uitbruisen. Bouillon en pomodorini mengen en beetje bij beetje roerend toevoegen. Rijst in ca. 20 min. al roerend gaarkoken. Bleekselderij mengen met rauwkost en naar smaak sladressing toevoegen. Rest boter en naar smaak zwarte peper door risotto roeren en op 4 borden scheppen. Salade erbij geven.

Tomatenrisotto met bleekselderijsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip-avocadosalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bleekselderijsalade met mosterddressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bleekselderijsalade met chorizo
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met in bier gesmolten kaas
15 min
Bekijk recept

Italiaanse tomatenrisotto met zalm en groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arancini (risottoballetjes) gevuld met worst & zeekraal-tomatenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto met gebakken trostomaatjes
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept