Zalm met citroencourgette

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 220 °C. Röstirondjes op bakplaat leggen en onder in oven in ca. 20 min. bruin en knapperig laten worden. Vis na 10 min. op rooster boven in oven zetten. Temperatuur oven verlagen naar 200 °C en vis in 10-12 min. gaar laten worden volgens aanwijzingen op verpakking. Ui pellen en snipperen. Courgettes in dikke plakken snijden en plakken halveren. In diepe pan 3 el olie verhitten en hierin ui en courgette doen. Citroenschil op fijne rasp erboven raspen. Suiker toevoegen. Omscheppen. Citroen erboven uitknijpen. Met deksel op pan 10 min. zachtjes stoven. Zo nu en dan omscheppen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Vis en courgette over 4 borden verdelen. Röstirondjes erbij leggen.

Zalm met citroencourgette is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept