1 In ruime koekenpan 2 el olie verhitten. Hierin hele aardappelen in ca. 20 min. rondom bruin en gaar bakken. Geregeld omscheppen. Knoflook pellen, fijnpersen en in klein schaaltje mengen met pepersaus, 1/2 tl grof gemalen zwarte peper, 2 el olie en 1 tl zout. Biefstukken aan beide kanten goed inwrijven met oliemengsel en even laten liggen. Boter in schaaltje mengen met 1 tl grof gemalen zwarte peper en 1 tl zout. Minimaïs in vocht uit blikjes in pannetje aan de kook brengen en afgieten. Biefstukken in hete grillpan in 4-6 min. om en om bruin grillen. Ondertussen sla mengen met dressing. Biefstuk en maïs op 4 borden leggen. Aardappelen en sla ernaast scheppen. Zwarte peperboter over maïs en aardappelen verdelen.
Pittige gegrilde biefstuk met maïs is een recept van Albert Heijn