1 Oven voorverwarmen op 220 °C. Aardappelpartjes over bakplaat verdelen en in ca. 20 min. bruinbakken. In diepe (frituur)pan 3/4 olie verhitten tot 175 °C. Bevroren stukken visfilet in 4 gelijke brede repen snijden. Ei in diep bord loskloppen met 1 el water, 1 1/2 tl zout en peper naar smaak. Bloem op groot plat bord scheppen. Paneermeel op ander groot bord strooien. Repen vis eerst door ei dan door bloem en als laatste door paneermeel halen. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stronkjes in plakjes snijden. In grote pan met kokend water in 6-8 min. gaarkoken. Afgieten. Ondertussen vissticks in 4 porties goudbruin en knapperig frituren. Op keukenpapier laten uitlekken. Vissticks over 4 borden verdelen, citroenmayonaise, broccoli en aardappelpartjes ernaast scheppen.
Verse vissticks met citroenmayo is een recept van Albert Heijn