Kabeljauw en tomaat en courgette uit de oven

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 9 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm oven voor op 220 °C. Halveer de tomaten. Snijd de courgette in grove stukken. Snijd de knoflook in plakjes. Leg de groenten in een ovenschaal, besprenkel met ⅓ van de olie en bestrooi met de knoflook. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Bak de groenten onder in de oven in 20-25 min. gaar. Bereid de vis op een bakplaat of ovenvaste schaal volgens de aanwijzingen op de verpakking. Plaats de bakplaat net iets boven het midden in de oven. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de aardappeldobbeltjes met de kruiden, peper en zout in ca. 10 min. gaar. Verdeel de visfilets en aardappelblokjes over borden. Schep de groenten ernaast.

Kabeljauw en tomaat en courgette uit de oven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept