Aardappelpannenkoekjes van Marieke Bolkenbaas

4
45 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de bloem met de bouillon tot een glad papje. Meng hier de fijngesneden ham, de paprikablokjes, peterselie en bieslook door. Rasp de aardappels grof en meng ze door het bloemmengsel. Verhit de olie of de bakboter in een koekenpan en schep met een soeplepel telkens 3 hoopjes beslag in de koekenpan. Bak de aardappelpannenkoekjes aan beide kanten in 4-5 minuten goudbruin en gaar.

Aardappelpannenkoekjes van Marieke Bolkenbaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Lefse met gerookte zalm
Voorgerecht
Bekijk recept
Chileense mosselschotel à la Maruja
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept