1 Boen de aardappels schoon en snijd grote exemplaren in stukken. Kook de aardappels in ruim water en zout met de deksel op de pan in 10 minuten gaar. Kook in een andere pan met water en zout de sperziebonen in 8-10 minuten beetgaar. Verhit intussen in een ruime koekenpan 2 eetlepels olie en bak de kabeljauwburgers 5 minuten per kant. Meng in een kommetje de sour cream met de dille. Breng op smaak met zout en peper. Rasp van de halve citroen de gele schil en pers de citroenhelft uit. Giet de aardappels en sperziebonen af. Meng de citroenrasp, het citroensap, de knoflook en 2 eetlepels olijfolie door de boontjes. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de vis, aardappels en citroenboontjes over 4 borden. Serveer de dilleroom bij de aardappels.
Kabeljauwburger met citroenboontjes is een recept van Albert Heijn