Franse andijviestamppot met rookworst

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Kook ze in een ruime pan met een laagje gezouten water in 15-20 min gaar. Verwarm ondertussen de andijvie en de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking in een pan of de magnetron.
  • 2 Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de boter. Voeg de andijvie, Provençaalse kruiden en honingmosterd toe. Breng op smaak met peper en zout. Pers ook de knoflook erboven. Snijd de rookworst in plakjes. Verdeel de stamppot en rookworst en schep er voor wat extra smaak mosterd bij.

Franse andijviestamppot met rookworst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfschaft
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met geitenkaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept