Hollands pannetje van sperziebonen

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sperziebonen schoonmaken en halveren. Champignons schoonmaken en halveren. Peterselie schoonmaken en fijnsnijden. Olie in hapjespan verhitten en hierin Quorn, boontjes en krieltjes 5 min. bakken. Champignons toevoegen en 5 min. meebakken. Ondertussen mix met 400 ml koud water goed doorroeren. Toevoegen aan sperziebonen en met deksel schuin op pan in ca. 10-20 min. gaar laten worden. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Over 4 diepe borden of kommen verdelen en bestrooien met peterselie.

Hollands pannetje van sperziebonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands aspergemaaltje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands pannetje met kalkoen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept