Herfststamppotje met appel en wortel

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wortelen schillen, in stukjes snijden en met aardappels en laagje water in diepe pan doen. Zout naar smaak toevoegen. Op hoog vuur aan de kook brengen en op matig vuur met deksel op pan 20 min. zachtjes koken. Afgieten. Appels ondertussen schillen, in vieren snijden, klokhuizen verwijderen en appel in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. Peterselie fijnsnijden. 2 el olie in koekenpan verhitten en hierin ui en appel 5-8 min. bakken tot appel zacht is. Kerrie toevoegen en 30 sec. meebakken. Rest olie in koekenpan verhitten en hierin kaasburgers om en om bruinbakken. Appelmengsel en peterselie aan afgegoten aardappel-wortelmengsel toevoegen en fijnstampen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Stamppot over 4 borden verdelen en kaasburgers ernaast leggen.

Herfststamppotje met appel en wortel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept