Gnocchi met ansjovis en citroen

1persoon
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet 1 el olie van de ansjovisfilets in een grote, diepe pan. Snijd de ansjovisfilets in lange repen. Zet de pan op hoog vuur en bak de ui en knoflook 3 min., schep geregeld om.
  • 2 Voeg de citroensap, suiker, crème fraîche, 50 ml water en kappertjes toe. Roer tot de suiker is opgelost. Voeg de erwten toe, breng aan de kook en kook 2 min.
  • 3 Voeg de ansjovis en gnocchi toe en verwarm 2 min. Voeg peper en zout toe. Verdeel de gnocchi over 4 borden.

Gnocchi met ansjovis en citroen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept