Garnalencurry met bloemkool

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bloemkool schoonmaken en in grote roosjes verdelen. In diepe pan doen. Aardappels, kokosmelk en 2 dl water toevoegen. Citroenschil boven pan raspen en citroen erboven uitknijpen. Kerriepoeder, zout en peper naar smaak toevoegen. Doorroeren. Pan op hoog vuur zetten, aan de kook brengen, met deksel op pan op matig vuur ca. 20 min. koken. Diepgevroren garnalen erdoor scheppen en 2 min. zachtjes meekoken tot alle garnalen roze zijn. Ondertussen pappadums volgens gebruiksaanwijzing in olie of in magnetron bakken. Koriander fijnsnijden, helft door garnalencurry scheppen. Curry over 4 diepe kommen verdelen, rest koriander erover strooien. Kommen op borden zetten, pappadums ernaast leggen.

Garnalencurry met bloemkool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommer-radijsraita
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Garnalencurry met spinazie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde prei met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept