1 Aardappels in grote pan aan de kook brengen. Laag zetten en in 10-12 min. gaarkoken. Afgieten. Ondertussen bleekselderij schoonmaken en in boogjes snijden, lichtgroene blaadjes bewaren. Bleekselderij in ruim kokend water met wat zout in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Bieslook fijnknippen. Olie mengen met kruidenmix en wat zout. Kalkoenfilets ermee inwrijven en in hete grillpan om en om in ca. 6 min. gaargrillen. Ondertussen 300 ml koud water in pan schenken, al roerend inhoud zakje jus toevoegen en aan de kook brengen. Bleekselderijgroen en helft bieslook toevoegen. Gekookte bleekselderij op smaak brengen met zout en peper. Gekookte aardappels mengen met rest bieslook en over 4 borden verdelen, kalkoen, bleekselderij en jus erbij geven.
Kalkoen met bleekselderij en kruidenjus is een recept van Albert Heijn