Kalkoen met bleekselderij en kruidenjus

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels in grote pan aan de kook brengen. Laag zetten en in 10-12 min. gaarkoken. Afgieten. Ondertussen bleekselderij schoonmaken en in boogjes snijden, lichtgroene blaadjes bewaren. Bleekselderij in ruim kokend water met wat zout in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Bieslook fijnknippen. Olie mengen met kruidenmix en wat zout. Kalkoenfilets ermee inwrijven en in hete grillpan om en om in ca. 6 min. gaargrillen. Ondertussen 300 ml koud water in pan schenken, al roerend inhoud zakje jus toevoegen en aan de kook brengen. Bleekselderijgroen en helft bieslook toevoegen. Gekookte bleekselderij op smaak brengen met zout en peper. Gekookte aardappels mengen met rest bieslook en over 4 borden verdelen, kalkoen, bleekselderij en jus erbij geven.

Kalkoen met bleekselderij en kruidenjus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Karbonades met kruidenjus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderrollade met kruidenjus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzels Met Parmaham En Italiaanse Kruidenjus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonades Met Kruidenjus.
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept