Raclette

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappels schoon, snijd ze in grove stukken en kook ze in gezouten waterin 15-20 minuten gaar. Verwarm de grill van de oven voor. Rijg met de fonduestokjes spiesen van de blokjes aardappel, de augurken en de zilveruitjes. Verwarm de plakjes raclettekaas in een fonduepan of in kleine porties in gourmetpannetjes aan tafel. Meng de knoflook met de olie en breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Bestrijk de bruine boterhammen hiermee aan een zijde. Toast ze 3-5 minuten onder de hete grill met de ingesmeerde kant naar boven. Schenk de gesmolten kaas over de groentespiesen en serveer ze met het gegrilde brood.

Raclette is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quesadilla’s met groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke Zwitserse raclette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cordon bleus uit de bergen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raclettekaas met krieltjes en knoflook
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quesadilla’s met groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke Zwitserse raclette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cordon bleus uit de bergen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raclettekaas met krieltjes en knoflook
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept