1 Vis laten ontdooien. Aardappelen schillen, in vieren snijden en in ruime pan met koud water en wat zout aan de kook brengen. Knolselderij schillen en in stukjes snijden. Toevoegen aan aardappelen en in 15-20 min. gaarkoken. Aardappel en knolselderij afgieten en fijnstampen met 2 el olie. Naar smaak knoflook & peper uit molen en wat zout toevoegen. Zalmfilets royaal inwrijven met gemalen knoflook & peper en zout naar smaak. 3 el olie in koekenpan verhitten. Hierin zalm in 5-6 min. goudbruin en gaar bakken, tussentijds omdraaien. Tuinboontjes ondertussen in laagje water met wat zout in 4-5 min. gaarkoken. Afgieten en mengen met rest olie, komijnpoeder en wat zout. Zalmfilets op 4 grote borden leggen. Puree en tuinboontjes ernaast scheppen.
Zalm met knolselderij-aardappelpuree is een recept van Albert Heijn