Zalm met knolselderij-aardappelpuree

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vis laten ontdooien. Aardappelen schillen, in vieren snijden en in ruime pan met koud water en wat zout aan de kook brengen. Knolselderij schillen en in stukjes snijden. Toevoegen aan aardappelen en in 15-20 min. gaarkoken. Aardappel en knolselderij afgieten en fijnstampen met 2 el olie. Naar smaak knoflook & peper uit molen en wat zout toevoegen. Zalmfilets royaal inwrijven met gemalen knoflook & peper en zout naar smaak. 3 el olie in koekenpan verhitten. Hierin zalm in 5-6 min. goudbruin en gaar bakken, tussentijds omdraaien. Tuinboontjes ondertussen in laagje water met wat zout in 4-5 min. gaarkoken. Afgieten en mengen met rest olie, komijnpoeder en wat zout. Zalmfilets op 4 grote borden leggen. Puree en tuinboontjes ernaast scheppen.

Zalm met knolselderij-aardappelpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept