1 Aardappelpartjes in droge koekenpan doen en met 3 el water besprenkelen. Met deksel erop, op matig vuur in ca. 10 min. gaar laten worden. Flink laten afkoelen. Doperwten in ruim kokend water met wat zout doen. Weer aan de kook brengen en in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten en met koud water afspoelen. Komkommer schillen en in halve plakjes snijden. Rolmopsen afgieten, vocht met ui en andere toevoegingen opvangen. Ui en andere toevoegingen van rolmopsen en 4 el rolmopsvocht in ruime schaal mengen met mayonaise, komkommer en naar smaak zout en peper. Lauwwarme aardappelen en erwten erdoor scheppen. Lauwwarme aardappelsalade op 4 borden scheppen. Rolmopsen erop leggen.
Aardappel-erwtensalade met rolmops is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Maatjes met posteleinolie, rolmopssaus en wodkagranita