1 Ui pellen en snipperen. Helft olie in diepe pan verhitten en hierin ui 3 min. bakken. Rijst toevoegen en 1 min. al roerend meebakken. Zout naar smaak en royaal fruitpeper toevoegen. Visfond toevoegen, aan de kook brengen en onder geregeld roeren in ca. 15 min. gaarkoken. Als vocht bijna is opgenomen door rijst, nog ca. 2 dl kokend water toevoegen. Rest olie in wok verhitten en hierin groente 5 min. roerbakken. Eerst 25 g boter en vervolgens groente door risotto scheppen. Paar min. van vuur af laten staan, met deksel op pan. Vis ondertussen bestrooien met zout en fruitpeper naar smaak. In koekenpan rest boter laten smelten. Voordat boter bruin is, vis in pan leggen. Op matig vuur in ca. 8 min. gaar laten worden. Tussentijds eenmaal keren. Risotto over 4 diepe borden verdelen, zeewolf erop leggen en royaal bestrooien met fruitpeper.
Zeewolf met fruitpeper-risotto is een recept van Albert Heijn