Koolvis met 'blote billetjes in het gras'

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Koolvisfilet laten ontdooien. Peterselie fijn snijden. Vis bestrooien met zout en peper naar smaak. In koekenpan 2 el olie verhitten. Vis in pan leggen. Op matig vuur in ca. 8 min. gaar laten worden. Tussentijds een keer keren. Ondertussen rest olie in pan verhitten en hierin snijbonen 3 min. bakken. Een van twee potten witte bonen afgieten. Met andere pot bonen met vocht aan pan toevoegen en 3 min. laten koken. 'Blote billetjes in het gras' op smaak brengen met zout, peper, mosterd en peterselie. Hollandaisesaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. 'Blote billetjes in het gras' over 4 borden verdelen, gebakken visfilet erop leggen en saus erover scheppen.

Koolvis met 'blote billetjes in het gras' is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis in dille-roomsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept