Shoarma-spaghetti

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen gaar in 10 min. in ruim kokend water met zout. Giet af.
  • 2 Halver de ui en snijd in halve ringen.Verhit de olie in een diepe pan en bak hier de shoarma 3 minuten. Voeg de ui toe en bak weer 3 min.
  • 3 Voeg de tomatensaus en sperziebonen toe en breng gedurende 10 minuten pruttelend aan de kook. Roer vervolgens de knoflooksaus erdoor. Verdeel de spaghetti over de borden en schep de shoarmasaus erop.

Shoarma-spaghetti is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde shoarmaschotel met knoflookpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met shoarma en knoflooksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarma met spitskool en couscous
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept