Vegetarische kapucijnerschotel

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Olie in wok verhitten en hierin ui en knoflook 3 min. bakken. Quorn met gehaktkruidenmix toevoegen en 1 min. meebakken. Wokgroenten toevoegen en 5 min. meebakken. Kapucijners met vocht toevoegen en op laag vuur 5 min. laten pruttelen. Naar smaak zout, peper en piccalilly toevoegen. Kapucijnerschotel over 4 borden verdelen.

Vegetarische kapucijnerschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kapucijnerschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kapucijnerschotel met mini-hotdogs
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kapucijner-chorizoschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kapucijnerschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept