1 Amandelschaafsel in droge koekenpan op hoog vuur al roerend lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Uien en knoflook pellen. Uien in partjes snijden. Knoflook in plakjes snijden. 2 el olie in koekenpan op hoog vuur verhitten en hierin krieltjes 10 min. bakken. Geregeld omscheppen. Na 5 min. helft ui en helft knoflook toevoegen en meebakken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Ondertussen 1 el olie in koekenpan verhitten en hierin worstjes in ca. 8 min. rondom bruin en gaar bakken. Rest olie in wok op hoog vuur verhitten en hierin rest ui en knoflook 3 min. bakken. Andijvie en kerriepoeder toevoegen, snel omscheppen en 1 min. roerbakken. Naar smaak zout en peper en helft amandelen toevoegen. Andijvie direct over 4 borden verdelen. Rest amandelen erover strooien. Krieltjes en worstjes ernaast leggen.
Andijviewok met kerrie en krieltjes is een recept van Albert Heijn