Mosselen met knoflook en koriander

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Knoflook pellen en fijnsnijden. In grote diepe pan olie verhitten en hierin knoflook 1 min. bakken. Paprikapoeder en groenten toevoegen en omscheppen. Blokjes tomaat met vocht, bouillontablet en 1 dl water toevoegen en aan de kook brengen. Zo nu en dan roeren. Mosselen ondertussen wassen. Mosselen die ver openstaan of kapot zijn, verwijderen. Mosselen met mosselkruiden (uit bak mosselen) aan pan toevoegen, omscheppen en met deksel op pan in ca. 5 min. gaarkoken. Koriander ondertussen fijnsnijden. In ruime droge koekenpan naanbrood om en om 1 min. bakken. In stukken snijden. Mosselen met groenten op 4 borden scheppen. Naanbrood erbij geven. Mosselen die tijdens het koken niet zijn opengegaan weggooien.

Mosselen met knoflook en koriander is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept