Mueslireep met fruit en chocolade

10
5 min
Gebak
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter met de chocolade en de honing in een steelpan op laag vuur. Roer glad. Neem de pan van het vuur en roer er de muesli en het gedroogde fruit door. Schep het chocolade-mueslimengsel in het met bakpapier beklede cakeblik. Druk het goed aan en laat de koek minstens 4 uur in de koelkast hard worden. Stort de chocolade-mueslikoek voorzichtig uit en snijd hem in 8-10 repen. Bewaar de mueslirepen maximaal 3 dagen tussen bakpapier in een gesloten trommel op een koele plek.

Mueslireep met fruit en chocolade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Mueslireep met fruit en noten, geglaceerd met yoghurt
Snack
Bekijk recept
Mueslireep Met Fruit En Chocolade
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept