Gnocchi in rijke tomatensaus

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Kaas in 8 lange plakken schaven en op met bakpapier beklede bakplaat leggen. In 3-5 min. goudbruin en knapperig bakken. Rest kaas schaven. Gnocchi koken volgens aanwijzingen op verpakking. 3 el olie in pan verhitten en hierin groenten 3 min. roerbakken. Tomatenblokjes met sap toevoegen, aan de kook laten komen en ca. 5 min. zachtjes laten koken. Grote blaadjes basilicum kleiner scheuren. Gnocchi mengen met saus en nog 3 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Helft basilicumblaadjes en rest olie erdoor roeren. Gnocchi over 4 diepe borden verdelen, kaaskoekjes erop leggen en bestrooien met rest basilicumblaadjes. Geschaafde kaas erbij geven.

Gnocchi in rijke tomatensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept