1 Kook de aardappelparten 10 min. in een bodem water met een beetje zout. Giet de parten af en laat even afkoelen. Verwarm intussen de oven voor op 225 °C. Schep de aardappelparten om met 3 el olijfolie en bestrooi ze met zout. Leg ze met de takjes rozemarijn en de tenen knoflook ertussen op de bakplaat. Bak de aardappelparten in de oven in 20 min. goudbruin, schep af en toe om. Kook de winterpeenblokjes in een bodem water met zout in 20 min. zacht en gaar. Dep de visfilets droog, bestrooi ze ruim met zout en (versgemalen) peper. Haal de kabeljauwfilets eerst door het losgeklopte ei en vervolgens door het paneermeel. Verhit 2 el olijfolie in een antiaanbakpan en bak de visfilets in 6 min. op hoog vuur aan weerszijden bruin. Prak de winterpeenblokjes grof en breng ze op smaak met de komijn, zout, (versgemalen) peper en citroensap naar smaak. Serveer met de ovenaardappeltjes en de visfilet.
Ovenaardappeltjes met gepaneerde vis is een recept van Albert Heijn