1 Aardappelen in ca. 15 min. gaarkoken in laagje water met zout naar smaak. Afgieten. Bonen in ruim kokend water laten ontdooien en 4 min. koken. Afgieten. Champignons in vieren snijden. Uien en knoflook pellen. Uien halveren en in reepjes snijden. Knoflook in plakjes snijden. 25 g boter verhitten in koekenpan en hierin uireepjes 2 min. bakken. Knoflook en champignons toevoegen en 3 min. meebakken. Vlees met 1/2 el mosterd besmeren. 25 g boter in koekenpan verhitten en hierin steak tartaartjes 4-5 min. per kant bakken. Ondertussen aardappelen en bonen samen fijnstampen. Helft uimengsel, 1/2 el mosterd, 25 g boter en zout en peper naar smaak erdoor roeren. Stamppot over 4 borden verdelen, steak tartaar ernaast leggen en rest uimengsel erover scheppen.
Steaktartaar met bonen en champignons is een recept van Albert Heijn