Pittige vissoep met zalm en komkommer

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 220 °C. Komkommer schillen en in heel kleine stukjes snijden. Uien en knoflook pellen en fijnsnijden. 3 el olie in diepe pan verhitten en hierin ui met komkommer 3 min. bakken. Knoflook toevoegen en 1 min. meebakken. Sambal, bouillontabletten en 3/4 l water toevoegen. Al roerend aan de kook brengen en 10 min. koken. Ondertussen stokbrood in lengte open-, maar niet doorsnijden, aan binnenkant met 3 el olie besprenkelen. In hete oven 5 min. afbakken. Soep met staafmixer pureren en weer aan de kook brengen. Soepgroenten toevoegen en 2 min. meekoken. Zalm laten uitlekken en in stukjes verdelen. Brood in de lengte opensnijden en in 12 sneetjes verdelen. Zalm over 4 grote kommen of soepborden verdelen en hete soep erover scheppen. Stokbrood erbij geven.

Pittige vissoep met zalm en komkommer is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept