1 2 el olie in ruime koekenpan verhitten. Hierin aardappelschijfjes in ca. 15 min. bruinbakken, geregeld omscheppen. Peterselie zeer fijn snijden. Helft van peterselie met bloem, zout en peper mengen. Tilapiafilet in 4 stukken snijden. Bosuitjes in ringetjes snijden. 4 el olie in koekenpan verhitten. Vis door bloem wentelen en in pan om en om bruin en gaar bakken, ca. 4 min. aan elke kant. Ondertussen peultjes in ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten en terug in pan doen. Rest peterselie, 2 el olijfolie en peper naar smaak toevoegen. Bosuitjes aan aardappelen toevoegen en 1 min. meebakken. Vis, aardappelen en peultjes over 4 borden verdelen. Tartaresaus bij vis scheppen.
Krokante tilapia met peultjes is een recept van Albert Heijn