Gegrilde vis met sperziebonensalade

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de vis in dikke repen en bestrijk hem dun met de citroenolie. Laat de vis even staan. Verwijder het harde stukje aan de onderkant van de sperziebonen, maar laat het sierlijke puntje aan de andere kant zitten. Snijd de ui in dunne partjes en leg ze in een bakje met ijskoud water. Kook de sperziebonen 6-8 minuten in water met wat zout. Spoel ze af onder koud stromend water en laat ze uitlekken. Schep de bonen om met de rest van de citroenolie en bestrooi met zout en (versgemalen) peper naar smaak. Verhit de grillpan. Gril de repen vis 2-3 minuten per kant, bestrooi ze daarna met zout en (versgemalen) peper naar smaak. Schep de bonen om met de rode ui en het basilicum en leg de vis erop. Bestrooi het geheel met de kappertjes.

Gegrilde vis met sperziebonensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Baguette met sperziebonensalade en gyroslapje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Teriyaki met wilde rijst en oosterse salade.
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonensalade met tomaatjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijnpizza
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept