Knoflookkip met spinazie en rucola

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep de kipfilet om met 1 teen knoflook, de sinaasappelrasp en zout en (versgemalen) peper naar smaak en laat minstens 15 minuten op kamertemperatuur marineren. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak hierin de kipfilet in 10-12 minuten goudbruin en gaar, keer halverwege. Verhit de rest van de olie in een wok en fruit de andere teen knoflook 1 minuut. Voeg dan de spinazie en de rucola toe, zet het vuur hoog en roerbak de groenten 5-6 minuten tot ze een beetje zijn geslonken, maar nog wel heldergroen zijn. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Verdeel de groenten over 4 borden en leg de kip erop. Lekker met tagliatelle.

Knoflookkip met spinazie en rucola is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Knoflookkip uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knoflookkip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookkip met mandarijnmayonaise
10 min Snack
Bekijk recept