Gegrilde biefstuk met olijven

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 2 el olijven in stukjes snijden. Olie in 2 grote koekenpannen verhitten. Hierin aardappelschijfjes in ca. 10 min. bruinbakken. Geregeld omscheppen. Gesneden olijven toevoegen en 1 min. meebakken. Pastasaus met groenten en tijm aan de kook brengen en op laag vuur 5 min. koken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Biefstukjes insmeren met wat olie van olijven uit bakje. Grillpan heet laten worden en hierin biefstukjes om en om, 2-3 min. aan elke kant, bruin grillen. Naar smaak met zout en peper bestrooien. Rest olijven toevoegen en 1 min. meegrillen. Gebakken aardappelen, groenten en biefstuk met olijven over 4 borden verdelen.

Gegrilde biefstuk met olijven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept