Ravioli met broccoli en geitenkaas

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook in ruim kokend water met wat zout in 8-10 min. gaar. Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Snijd de knoflook in plakjes. Haal de blaadjes van de kruidentakjes en snijd fijn. Verhit de olie in een koekenpan. Bak hierin de knoflook met de kruiden 2 min. Verdeel ondertussen de kaas in kleine stukjes. Meng de ravioli met de broccoli, de helft van de geitenkaas en de knoflook-kruidenolie.
  • 3 Schep in diepe borden en verdeel de rest van de kaas erover.

Ravioli met broccoli en geitenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept