Spaghetti à la mama Boom

4
35 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de helft van de olijfolie en fruit de ui, voeg de rest van de groenten toe en bak het geheel enkele minuten op middelhoog vuur. Schep af en toe om. Voeg de bliktomaten met sap, peper en eventueel zout toe. Meng het gehakt met de basilicumpesto, knoflook, basilicum en peper. Draai er balletjes van en braad ze in de rest van de olijfolie 10 min. op laag vuur. Doe ze in de saus en laat ze 15 min. sudderen.
  • 2 Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg er een scheutje olijfolie aan toe. Verdeel de spaghetti oven borden en schep de saus erover. Garneer met de Grana Padano en wat blaadjes basilicum.

Spaghetti à la mama Boom is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ackee and saltfish
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendier in de boom
75 min-
Bekijk recept
Stobá (Caribische stoofschotel) van Ans Boom
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerstkoekjes
Nagerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept