Kipspareribs met gepofte aardappelen

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 180 °C. Aardappelen in laagje koud water met zout naar smaak aan de kook brengen en 15 min. koken. Vier stukken folie op aanrecht leggen. Aardappelen met schuimspaan op folie leggen en met zout en peper naar smaak bestrooien. Folie er strak omheen vouwen. Aardappelen in folie op rooster leggen, schaaltje kip ernaast zetten en in ca. 25 min. gaar laten worden. Intussen bonen in ruim kokend water met zout naar smaak 8 min. koken. Afgieten. Uien pellen, halveren en in reepjes snijden. Olie in koekenpan verhitten. Uien 3 min. bakken. Helft uien met boontjes mengen. Kipspareribs over 4 borden verdelen. Boontjes erbij scheppen. Aardappelen ernaast leggen, opensnijden en vullen met bieslook roomkaas en rest uien.

Kipspareribs met gepofte aardappelen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gadogado met kipspareribs
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspareribs met groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken mie met kipspareribs
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ketjap spareribs met reuzenbonensalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept