Spiesen met garnalen, biefstuk en kruidenolie

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer met een staafmixer de kruiden met de knoflook en de olie. Snijd de biefstuk in 12 blokjes van gelijke grootte. Meng de blokjes vlees en de ongepelde garnalen met de kruidenolie en laat ze tot gebruik afgedekt in de koelkast staan. Rijg de blokjes vlees en de garnalen om en om aan de spiesen. Gril ze op een ingevet rooster op heet vuur in 4-6 minuten gaar en bruin (de garnalen moeten mooi roze van kleur zijn). Bestrooi de spiesen met (fijn zee)zout en (versgemalen) peper en serveer ze met een part citroen.

Spiesen met garnalen, biefstuk en kruidenolie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspies met rucolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot tomaat met gehaktspies
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept