Rijke courgettesoep met gevuld Twents brood

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 ºC. Snijd de ui fijn en pers de knoflook. Snijd de courgette in grove stukken. Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui en knoflook enkele minuten. Voeg het kokende water, bouillontabletten en courgette toe en kook 6 min. Pureer de soep met een staafmixer en voeg de kookroom en dragon toe. Breng op smaak met peper.
  • 2 Bereid de volkorenbollen volgens de aanwijzingen op verpakking. Snijd ondertussen de haringfilets en komkommer in stukjes. Snijd het dekseltje van de volkorenbollen, hol iets uit en vul met de stukjes haringfilet en de komkommerblokjes. Serveer met de soep.

Rijke courgettesoep met gevuld Twents brood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke cheesecake met perziken
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gnocchi in rijke tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke bramensoep met vers fruit
15 min- Nagerecht
Bekijk recept