Hollandse maaltijdsalade met spekrepen

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Bieslook fijnknippen. Kaas in kleine blokjes snijden. In kom radijs, peen, kaas, bieslook en dressing mengen. Veldsla over 4 borden verdelen en salade erover verdelen. Speklapjes in lengte in repen van ca. 2 cm snijden. In droge hete koekenpan met antiaanbaklaag spekrepen bakken. Vrijkomend spekvet tussentijds afgieten. Ca. 8 min. bakken tot spek- repen bruin en krokant zijn. Warme spekrepen over salade verdelen. Broodjes erbij geven.

Hollandse maaltijdsalade met spekrepen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperig spekbakje met roerei en broodsoldaatje
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Paprikaspek
0-10 min -
Bekijk recept
Paté van kippenlevertjes
60 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaart Met Kruidenboter En Krokante Spek
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept