Oosterse tonijn

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tonijn laten ontdooien en goed droogdeppen. Paksoi schoonmaken, goed drogen en in reepjes van ca. 2 cm snijden. Mie bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin tonijnsteaks rosé bakken. Vis uit pan nemen en in reepjes snijden. In wok knoflook en peper 1 min. bakken. Paksoi op hoog vuur al omscheppend 2 min. bakken. Woksaus toevoegen en nog even verhitten. Mie en paksoi over 4 borden verdelen, tonijnreepjes ernaast serveren.

Oosterse tonijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept