Visfilet met augurksalsa en peterselierijst

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Peterselieblaadjes fijnsnijden. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Helft van peterselie door rijst roeren. Ui pellen en fijnsnijden. Augurk en maïs in zeef laten uitlekken. Salsa maken van ui, augurk, maïs, tomaatblokjes en rest van peterselie. Naar smaak zout en peper toevoegen. Vis met chilipoeder en zout en peper naar smaak bestrooien. Olie in koekenpan verhitten. Vis in pan om en om bruin en gaar bakken, ca. 4 min. aan elke kant. Vis, rijst en salsa over 4 borden verdelen.

Visfilet met augurksalsa en peterselierijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Peterselierijst met Griekse rondo's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stroganoff Met Sour Cream En Peterselierijst
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
KERRIEBLOEMKOOL MET PETERSELIERIJST
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept