Tilapia met krieltjes en snijbonen

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijbonen schoonmaken en in ruiten snijden. Snijbonen in kokend water in 5-7 min. beetgaar koken. Afgieten. 3 el braadboter in koekenpan verhitten en krieltjes volgens aanwijzingen op de verpakking goudbruin en gaar bakken. Intussen saus met melk bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Mosterd erdoor mengen. Tilapia inwrijven met zout en peper. Rest braadboter in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en tilapia om en om bruin en gaar bakken, 1-2 min. aan elke kant. Dille fijnsnijden. Snijbonen en krieltjes mengen en bestrooien met zout, peper en dille. Groentemengsel over 4 borden verdelen. Vis erbij leggen, lepel mosterdsaus erover verdelen en rest saus erbij serveren.

Tilapia met krieltjes en snijbonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Currysoep met rijst, snijbonen en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenpilav met kruidige kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept