Tonijnsalade met aardappel en sperziebonen

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappelen schoon en snijd in vieren. Kook de aardappelen in weinig water met zout in circa 15 min. gaar. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook de bonen in water met zout in 5 min. beetgaar. Spoel even af onder de koude kraan.
  • 2 Giet ondertussen de tonijn en de mais af. Maak de vis los met een vork. Schep de mayonaise en het citroensap door de tonijn en breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Snijd de peterselie fijn. Roer de maïs en de sperziebonen door de warme aardappelen. Verdeel de tonijn over de salade en bestrooi met de peterselie en breng op smaak met peper.

Tonijnsalade met aardappel en sperziebonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlofbootje met frisse tonijnsalade
20 min-
Bekijk recept
Taco's met tonijnsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met romige tonijnsalade
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept