Tofuspiesjes met mangochutney en paksoi

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mangochutney met 3 el olie goed doorroeren. Tofu droogdeppen en in de breedte halveren. Beide helften in 6 repen snijden en in lengterichting aan satéstokjes rijgen. Tofu bestrijken met chutneymengsel en ca. 10 min. laten intrekken. Grillpan verhitten en helft tofuspiesjes in 6-8 min. rondom goudbruin bakken. Tofuspiesjes uit pan halen en warmhouden. Rest tofuspiesjes goudbruin bakken. Marinade bewaren. Intussen paksoi in repen snijden. Woknoedels bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Rest olie in wok verhitten en paksoi 2-3 min. roerbakken. Mie en marinade erdoor scheppen. Mie over 4 borden verdelen en tofuspiesjes erop leggen. Bestrooien met seroendeng.

Tofuspiesjes met mangochutney en paksoi is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tofuspiesjes en geroosterde paksoi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofuspiesjes met sojajus op een bedje van sugar snaps
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofuspiesjes met bonenrisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofuspiesjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept