Pasta alla Catania

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de aubergines ruim met zout en leg ze minstens 30 min. in een vergiet om uit te lekken. Dep de plakken droog met keukenpapier.
  • 2 Verhit de olie in een grote koekenpan. Bak de aubergine 8-10 min. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Schep de tomatenblokjes bij de aubergine en laat met de deksel op de pan nog 5 min. zachtjes stoven. Breng de saus op smaak met peper en zout. Verdeel het basilicum over de pasta en serveer met de Pecorino Romano.

Pasta alla Catania is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept