Gebakken tilapia met romige aardappelpuree

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Selderie fijnsnijden. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Sperziebonen in ruim kokend water met zout 4 min. koken. Tuinerwten toevoegen en nog 2 min. meekoken. Kookvocht afgieten. Intussen olie in koekenpan verhitten en hierin knoflook in ca. 2 min. goudgeel en knapperig bakken. Knoflook uit pan scheppen en door groenten scheppen. Naar smaak peper en zout toevoegen. Intussen tilapiafilets in achtergebleven olie ca. 5 min. bakken. Halverwege keren. Naar smaak met citroenpeper en zout bestrooien. Intussen inhoud van pakje (=2 zakjes) aardappelpuree met 400 ml kokend water volgens aanwijzingen op verpakking bereiden. Crème fraîche en selderie door puree roeren. Tilapia, puree en groenten over 4 borden verdelen.

Gebakken tilapia met romige aardappelpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept