Zalm-groentestoofpotje

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijs gaar. Snijd de ontdooide zalm in blokjes. Verwijder de harde stelen van de dille, snijd de rest van de dille fijn. Snijd de worteltjes in schuine plakjes. Schep de helft van de dille door de rijst. Bak de worteltjes ca. 3 min. in een hapjespan.Voeg de prei toe en bak 1 min. mee.
  • 2 Voeg de boursin en melk toe en breng al roerend aan de kook. Voeg de zalm toe en laat op laag vuur in ca. 3 min. met deksel op de pan gaar worden. Voeg naar smaak zout en peper toe. Bestrooi met de rest van de dille. Verdeel het stoofpotje over 4 borden en schep de rijst ernaast.

Zalm-groentestoofpotje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

GROENTESTOOFPOTJE Met Geitenkaas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentestoofpotje Met Kaas (vegetarisch)
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zeewolf met zuiders groentestoofpotje
0 min
Bekijk recept
Groentestoofpotje met zoete aardappelchips
0 min
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept