1 Oven voorverwarmen op 180 °C. In grote pan ruim water met zout aan de kook brengen. Lasagnebladen per 4 stuks max. 3 min. voorweken in pan met water. Bladen uit pan nemen en in vergiet iets af laten koelen. Intussen tonijn uit laten lekken. Bladen vullen met 1 el tonijn per lasagneblad en oprollen. Uien fijnsnijden. Knoflook pellen en persen. In koekenpan olijfolie verhitten en ui en knoflook fruiten. Knoflook en ui mengen met gezeefde tomaten en 1/2 deel van saus in ovenschaal gieten. Lasagnerolletjes naast elkaar in ovenschaal met saus leggen met rolnaad naar beneden en overgieten met rest van saus. Geraspte kaas eroverheen strooien en 10 min. in midden van oven bakken. Lasagnerolletjes serveren met paprikarauwkost met yoghurtdressing.
Lasagnerolletjes met tonijnvulling is een recept van Albert Heijn