Lasagnerolletjes met tonijnvulling

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 180 °C. In grote pan ruim water met zout aan de kook brengen. Lasagnebladen per 4 stuks max. 3 min. voorweken in pan met water. Bladen uit pan nemen en in vergiet iets af laten koelen. Intussen tonijn uit laten lekken. Bladen vullen met 1 el tonijn per lasagneblad en oprollen. Uien fijnsnijden. Knoflook pellen en persen. In koekenpan olijfolie verhitten en ui en knoflook fruiten. Knoflook en ui mengen met gezeefde tomaten en 1/2 deel van saus in ovenschaal gieten. Lasagnerolletjes naast elkaar in ovenschaal met saus leggen met rolnaad naar beneden en overgieten met rest van saus. Geraspte kaas eroverheen strooien en 10 min. in midden van oven bakken. Lasagnerolletjes serveren met paprikarauwkost met yoghurtdressing.

Lasagnerolletjes met tonijnvulling is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Courgetterolletjes met tonijn en vermout
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolwrap met tonijn, appel en wortel
15 min
Bekijk recept
Brik met gamba-tonijnvulling
1u10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Lasagnerolletjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept