Kogelbiefstuk met mosterdsaus en frites

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en knapperig. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi het aan beide kanten met zout en peper. Verhit in een koekenpan 2 el olie en bak de biefstukken in 2-3 min. per kant mooi bruin vanbuiten en rosé of medium vanbinnen. Verhit in een andere koekenpan de laatste el olie en bak de mosterdcervelaat uit. Schep de tuinerwten erdoor en verwarm ze op laag vuur 2-3 min. tot ze net ontdooid en knapperig zijn. Voeg weinig zout en (versgemalen) peper naar smaak toe en houd ze onder aluminiumfolie afgedekt warm. Neem de biefstukken uit de pan en laat het vlees in aluminiumfolie rusten. Fruit de ui in het bakvet. Schenk 100 ml warm water in de pan en schraap de aanbaksels met een spatel los. Voeg de mosterd toe en laat de jus nog even inkoken, breng op smaak met zout en peper. Leg de biefstukken op 4 borden en schep de mosterdsaus erop. Serveer de frites en de tuinerwten erbij.

Kogelbiefstuk met mosterdsaus en frites is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde biefstuk met peper-knoflookrub
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas met tagliatelle
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kogelbiefstuk met portjus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met kogelbiefstuk
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept