Noedels met tilapiafilet en courgette uit de wok

4
25 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Trek de mie na 2 minuten met een vork los. Laat de eiermie in een vergiet goed uitlekken. Meng de bloem met het kerriepoeder, zout en peper naar smaak. Dep de tilapiafilets droog en wentel ze door de bloem. Verhit een wok. Voeg 3 el olie toe en roerbak de tilapiafilet in 3-4 minuten net gaar. Schep de vis uit de wok. Schenk de laatste el olie in de wok en roerbak de courgette beetgaar. Voeg de kokosmelk en de eiermie toe. Schep de tilapiafilet er voorzichtig door en verwarm alles nog 2-3 minuten. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de eiermie met de courgette en de tilapiafilet over 4 kommen en bestrooi met de koriander.

Noedels met tilapiafilet en courgette uit de wok is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept